Ο Ταγίπ Ερντογάν στέλνει το ολόγραμμά του σε κομματική εκδήλωση
Διά αντιπροσώπου εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε εκδήλωση του κόμματός του στη Σμύρνη: στη σκηνή του συνεδριακού κέντρου εμφανίστηκε και μίλησε το υποτιθέμενο «ολόγραμμα» του πρωθυπουργού.
Διά αντιπροσώπου εμφανίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός σε εκδήλωση του κόμματός του στη Σμύρνη: στη σκηνή του συνεδριακού κέντρου εμφανίστηκε και μίλησε το υποτιθέμενο «ολόγραμμα» του πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του ινδού πολιτικού Νερέντα Μόντι, ο οποίος χρησιμοποίησε πρώτος αυτή την τεχνολογία για να δίνει ομιλίες σε πολλά μέρη ταυτόχρονα.
Παραμένει όμως αμφίβολο το εάν το άβαταρ του Ερντογάν είναι πραγματικό ολόγραμμα -η εικόνα προβαλλόταν πάνω σε μια διάφανη οθόνη και φαινόταν δυσδιάστατη, σε αντίθεση με τα πραγματικά ολογράμματα, τα οποία που επιτρέπουν στο θεατή να τα κοιτάξει από πολλές γωνίες.
Την προβολή της ομιλίας διοργάνωσε η τουρκική εταιρεία Polyvision, η οποία συνεργάζεται με την ολλανδική εταιρεία Vizoo. Ο Ερντογάν φαίνεται ότι χρησιμοποίησε το σύστημα Free Format της Vizoo, το οποίο επιτρέπει την προβολή ταινιών πάνω σε μια διαφανή οθόνη.
Στο βίντεο που ανάρτησε η Polyvision στο YouTube, ο Ερντογάν βιντεοσκοπεί την ομιλία του σε ένα «γκριν ρουμ», ένα μονόχρωμο δωμάτιο που μπορεί αργότερα να αφαιρεθεί από την εικόνα.
Στην εκδήλωση της Σμύρνης το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν παρουσίασε τους υποψηφίους του για τις δημοτικές εκλογές.
Διαβάστε επίσης: Ένα ψάρι που το έλεγαν Ρετζέπ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπουδαίο ντέρμπι στο κατάμεστο Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν νίκη κορυφής
- Όλοι έχουμε μυστικά, αλλά πώς μας επηρεάζουν;
- Εντείνονται οι ανηλεείς επιθέσεις σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Κοντά σε εκλογή νέου ανώτατου ηγέτη το Ιράν
- Νέες επιθέσεις στις χώρες του Κόλπου: Τρεις τραυματίες στο Μπαχρέιν, πλήγμα σε υποδομές στο Κουβέιτ
- Γυναίκες σε… μέχρι χθες ανδροκρατούμενα «κάστρα»
- Grand Prix Αυστραλίας: Ο Τζορτζ Ράσελ πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν στη Formula 1
- Επιδόματα: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει τον σχεδιασμό
- «Toxic»: Οι Κώστας Φραγκολιάς και Νατάσα Παπαδάκη, για 2 ακόμη παραστάσεις στο Αργώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442