Τον Μάρτιο 2014 η αλλαγή φρουράς στην κεφαλή της PSA/Peugeot-Citroen
Παγώνει για λίγο -ακόμα- η ανάληψη καθηκόντων απο τον Carlos Tavares, ως νέου διευθύνοντος συμβούλου του γαλλικού ομίλου μέχρι να επισημοποιηθεί η συμφωνία με την κινεζική Dongfeng.
Τον Μάρτιο του 2014 αναμένεται να γίνει η μετάβαση από τον Philippe Varin, τρέχοντα CEO της PSA/ Peugeot-Citroen, στον C. Tavares, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Ο C.Tavares έχει ήδη ενταχθεί στο γαλλικό όμιλο από την 1η Ιανουαρίου 2014, ωστόσο, η σχετική ανακοίνωση και η αλλαγή φρουράς έχει μετατεθεί, λόγω της εμπλοκής του τωρινού CEO του γαλλικού ομίλου στο θέμα της αύξησης κεφαλαίου, και την αγορά ποσοστών της PSA/Peugeot-Citroen από την κινεζική Dongfeng.
Υπενθυμίζεται ότι η παραπάνω συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί και να επισημοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2014, χρόνος ανακοίνωσης και των οικονομικών αποτελεσμάτων του γαλλικού ομίλου.
auto.in.gr
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online
- Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: Οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
- Δείτε live τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
- Drone πλήττει σταθμό ενέργειας στην Εσθονία – Έρευνα για παραβίαση εναέριου χώρου από την Ρωσία
- Μια νύχτα μόνο: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο
- Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»
- Η Αντέλ στο καστ, τα γυρίσματα στη Ρώμη – Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Τομ Φορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442