Στην έρημο της Καλιφόρνια λύθηκε το μυστήριο μιας εξαφανισμένης οικογένειας
H οικογένεια ΜακΣτέι (γονείς και δύο μικρά παιδιά) είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Λος Αντζελες το 2010. Οι εκτιμήσεις που είχαν τότε γίνει ήταν ότι διέσχισαν τα σύνορα με το Μεξικό. Τελικώς, αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν τα οστά τους θαμμένα στην έρημο.
H οικογένεια ΜακΣτέι (γονείς και δύο μικρά παιδιά) είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Λος Αντζελες το 2010. Οι εκτιμήσεις που είχαν τότε γίνει ήταν ότι διέσχισαν τα σύνορα με το Μεξικό. Τελικώς, αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν τα οστά τους θαμμένα στην έρημο.
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές για να αναφέρει ότι διέκρινε σε ερημική τοποθεσία (περίπου 100χλμ από το Λος Αντζελες) οστά.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πράγματι τα οστά τεσσάρων ανθρώπων. Η έρευνα DNA έδειξε καταρχήν ότι πρόκειται για τον 40χρονο Τζόζεφ ΜακΣτέι και τη σύζυγό του Σάμερ ΜακΣτέι.
Αν και δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι έρευνες, θεωρείται βέβαιο ότι τα άλλα δύο άτομα που είχαν θαφτεί στο ίδιο σημείο ήταν τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού Τζόζεφ και Τζιάνι.
Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί πότε έχασε τη ζωή της η οικογένεια ούτε αν αυτό συνέβη στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά τους.
«Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε συμπεράσματα» δήλωσε ο σερίφης ΜακΧάνον.
Συντετριμμένος ο αδελφός του πατέρα της οικογένειας δήλωσε: «Δεν είναι η είδηση που αναμέναμε, αλλά τουλάχιστον μου δίνει κουράγιο να ξέρω ότι είναι κάπου καλύτερα όλοι μαζί.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στη Ροδόπη: Από ξυλόσομπα φέρεται να ξέσπασε η φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο του 7χρονου
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Ανησυχία για τις καθιζήσεις στο ρέμα Πικροδάφνης – Κινδυνεύουν σπίτια, αυτοψίες στα πληγέντα σημεία
- Συρία: Έκρηξη σε τζαμί – 3 νεκροί και 5 τραυματίες
- AXIOS: Την Κυριακή η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι
- Στηβ Ντούζος: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό – Το μήνυμα του
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442