Ο Μπρούνο Μετσού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 59 ετών. Ο Γάλλος προπονητής, που ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του προσμετράται ασφαλώς η εντυπωσιακή πορεία της Σενεγάλης στο Μουντιάλ του 2002 (σ.σ. έφτασε στα προημιτελικά κι ενώ στον εναρκτήριο αγώνα νίκησε 1-0 τη Γαλλία), πέθανε μετά από σύντομη ταλαιπωρία από την επάρατη νόσο. Τον περασμένο Ιούλιο και μετά από καθιερωμένες εξετάσεις, διεγνώσθη καρκίνο στο παχύ έντερο, στο συκώτι και στους πνεύμονες. «Οι γιατροί μου είπαν ότι βρίσκομαι στα τελευταία στάδια και πως έχω τρεις μήνες ζωή», δήλωνε πριν από τρεις μήνες ο Μετσού στους δημοσιογράφους.
Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στους τίτλους συνεχίζεται. Δείτε εικόνες και βίντεο από την απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του League Cup.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βαλένθια για τη 14η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.