Το έφερε… Τούμπα, σ-έξι Ολυμπιακός, νίκες για Ξάνθη, Λεβαδειακό, «Χ» στη Θράκη
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με ανατροπή (ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1), αφού οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με τον Μπεργκ και μάλιστα ο Σουηδός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 80'. Στοχ (με πέναλτι που κέρδισε ο Σαλπιγγίδης) και Αθανασιάδης έφεραν το ματς... Τούμπα. Ασταμάτητος μοιάζει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με νέο χατ τρικ (το τέταρτο εφετινό του) οδήγησε σε... απογευματινό περίπατο τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βέροια (Ολυμπιακός - Βέροια 6-0) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Μεγάλη ανατροπή από τη Ξάνθη, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Απόλλων, κατάφερε και «γύρισε» τον αγώνα σε 3-2 (Ξάνθη- Απόλλων 3-2). Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Λεβαδειακός που κέρδισε στη Λιβαδειά την Καλλονή (Λεβαδειακός- Καλλονή 1-0). Τέλος στο «Χ» έμειναν ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ (Πανθρακικός - ΟΦΗ 1-1).
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1), αφού οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με τον Μπεργκ και μάλιστα ο Σουηδός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 80'. Στοχ (με πέναλτι που κέρδισε ο Σαλπιγγίδης) και Αθανασιάδης έφεραν το ματς... Τούμπα. Ασταμάτητος μοιάζει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με νέο χατ τρικ (το τέταρτο εφετινό του) οδήγησε σε... απογευματινό περίπατο τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βέροια (Ολυμπιακός - Βέροια 6-0) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Μεγάλη ανατροπή από τη Ξάνθη, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Απόλλων, κατάφερε και «γύρισε» τον αγώνα σε 3-2 (Ξάνθη- Απόλλων 3-2). Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Λεβαδειακός που κέρδισε στη Λιβαδειά την Καλλονή (Λεβαδειακός- Καλλονή 1-0). Τέλος στο «Χ» έμειναν ο Πανθρακικός με τον ΟΦΗ (Πανθρακικός - ΟΦΗ 1-1).
&source=in.gr">
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με ανατροπή (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1), αφού οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί με τον Μπεργκ και μάλιστα ο Σουηδός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 80′. Στοχ (με πέναλτι που κέρδισε ο Σαλπιγγίδης) και Αθανασιάδης έφεραν το ματς… Τούμπα.
Ασταμάτητος μοιάζει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με νέο χατ τρικ (το τέταρτο εφετινό του) οδήγησε σε… απογευματινό περίπατο τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βέροια (Ολυμπιακός – Βέροια 6-0) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Μεγάλη ανατροπή από τη Ξάνθη, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Απόλλων, κατάφερε και «γύρισε» τον αγώνα σε 3-2 (Ξάνθη- Απόλλων 3-2). Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Λεβαδειακός που κέρδισε στη Λιβαδειά την Καλλονή (Λεβαδειακός- Καλλονή 1-0).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας