Η πρεμιέρα του Europa League με ΠΑΟΚ και όχι μόνο…
Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, αρχίζει την Πέμπτη η φάση των ομίλων στο Europa League με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην Τούμπα, όπου στο πλαίσιο του 12ου ομίλου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σαχτέρ Καραγκάντι από το Καζακστάν, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Βαλένθια - Σουόνσι (1ος όμιλος), Ζούλτε Βάρεγκεμ - Γουίγκαν (4ος), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μπορντό, Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΠΟΕΛ (6ος), Μπέτις - Λιόν (9ος) και Απόλλων Λεμεσού - Τραμπζονσπόρ (10ος).
Με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, αρχίζει την Πέμπτη η φάση των ομίλων στο Europa League με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην Τούμπα, όπου στο πλαίσιο του 12ου ομίλου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σαχτέρ Καραγκάντι από το Καζακστάν, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.
Ο Χούουμπ Στέφενς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα απέναντι στους Καζάκους, που θα παίξουν για δύο αποτελέσματα. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μακάμπι Χάιφα θα φιλοξενήσει την Αλκμααρ, σε μία αναμέτρηση χωρίς ασφαλείς προβλέψεις.
Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Βαλένθια-Σουόνσι (1ος όμιλος), Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γουίγκαν (4ος), Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπορντό, Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΑΠΟΕΛ (6ος), Μπέτις-Λιόν (9ος) και Απόλλων Λεμεσού-Τραμπζονσπόρ (10ος), ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας