Την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εθελοντικού προγράμματος αποχώρησης προσωπικού από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Διοίκηση του πιστωτικού ιδρύματος. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών, που έφθασε τους 2.182 υπαλλήλους, αντιπροσωπεύει το 12% περίπου των εργαζομένων του ομίλου στην Ελλάδα.
Την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εθελοντικού προγράμματος αποχώρησης προσωπικού από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Διοίκηση του πιστωτικού ιδρύματος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών, που έφθασε τους 2.182 υπαλλήλους, αντιπροσωπεύει το 12% περίπου των εργαζομένων του ομίλου στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στόχος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου ήταν να καλύψει ποσοστό 10% των εργαζομένων.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.