
Πολιτικό εμπάργκο στη ΔΤ από την αντιπολίτευση
Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΕΡΤ, στη διάρκεια των οποίων έλαβαν διαβεβαίωση ότι η αντιπολίτευση έχει κηρύξει εμπάργκο στη ΔΤ. Όπως είπαν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ οι Αλ.Τσίπρας, Π.Καμμένος, Φ.Κουβέλης και Δ.Κουτσούμπας αφενός δεν αναγνωρίζουν τη ΔΤ, αφετέρου δεν πρόκειται να συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων στα τηλεοπτικά πάνελ του καναλιού.
Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΕΡΤ, στη διάρκεια των οποίων έλαβαν διαβεβαίωση ότι η αντιπολίτευση έχει κηρύξει εμπάργκο στη ΔΤ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβέλης και ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Σε ό,τι αφορά την πρακτική πολιτική τους στήριξη, οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης τόνισαν ότι αφενός δεν αναγνωρίζουν τη ΔΤ, αφετέρου δεν πρόκειται να συμμετέχουν εκπρόσωποι των κομμάτων στα τηλεοπτικά πάνελ του καναλιού.
Με την απόφασή της αυτή, η αντιπολίτευση επιχειρεί να απομονώσει τη μεταβατική ΔΤ ως αυταρχική κυβερνητική επιλογή μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι στη ΔΤ έχουν αρχίσει να μεταδίδονται ζωντανές ενημερωτικές εκπομές, ενώ την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουν να παράγουν και να εκπέμπουν μέσω Διαδικτύου πλήρες ενημερωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα στο ertopen.com.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)




















![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442