Στις 7 Σεπτεμβρίου η παράσταση «Βάκχες» στα Αισχύλεια
Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Αισχύλειων του Δήμου Ελευσίνας η παράσταση «Βάκχες» που σκηνοθετεί η Μάρθα Φριντζήλα. Η παράσταση αναβλήθηκε κατά την επίσημη διεξαγωγή της στις 25 Αυγούστου λόγω της λιποθυμίας ενός από τους ηθοποιούς της παράστασης. Εξ αιτίας αυτού, τα εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Ναυρίδη στο Παλαιό Ελαιουργείο μεταφέρονται στις 5 από τις 7 Σεπτεμβρίου.
Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Αισχύλειων του Δήμου Ελευσίνας η παράσταση «Βάκχες» που σκηνοθετεί η Μάρθα Φριντζήλα. Η παράσταση αναβλήθηκε κατά την επίσημη διεξαγωγή της στις 25 Αυγούστου λόγω της λιποθυμίας ενός από τους ηθοποιούς της παράστασης.
Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος μεταφέρονται τα εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Ναυρίδη στο Παλαιό Ελαιουργείο από τις 7 στις 5 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:00.
Η διάρκεια της έκθεσης με τίτλο …..Try again. Fail again. Fail better (…Προσπάθησε πάλι, απότυχε πάλι, απότυχε καλύτερα) διαρκεί από την 1η Σεπτεμβρίου ως τις 13 Οκτωβρίου.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.