Προς απόσυρση η εξαίρεση των μετακλητών υπαλλήλων από τη διαθεσιμότητα
Φωτιές άναψε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης νομοθετική διάταξη για την πριμοδότηση δημοσίων υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα και είναι αποσπασμένοι σε υπουργικά γραφεία. Λόγω αντιδράσεων, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα καταθέσει εκ νέου τη ρύθμιση από την οποία θα έχει απαλειφθεί η διατύπωση ότι για την αποτίμηση προσόντων στη διαθεσιμότητα προσμετράται ως θετικό κριτήριο η θητεία δημοσίων υπάλληλων αποσπασμένων σε υπουργικά γραφεία.Απέσυρε την πρόβλεψη που είχε ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο και θα καταθέσει εκ νέου τη ρύθμιση από την οποία θα έχει απαλειφθεί η διατύπωση ότι για την αποτίμηση προσόντων στη διαθεσιμότητα – μετακίνηση προσμετράται ως θετικό κριτήριο η θητεία όσων δημοσίων υπάλληλων είναι αποσπασμένοι σε υπουργικά γραφεία, γραφεία γενικών και ειδικών γραμματέων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)



![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)




![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442