Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν στην Κύπρο και σύμφωνα με δημοσιεύματα χάραξαν κοινή γραμμή για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια, και με βάση τα αποτελέσματά της, θα καταθέσουν από κοινού πρόταση νέας δομής και οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.
Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκαν στην Κύπρο και σύμφωνα με δημοσιεύματα χάραξαν κοινή γραμμή για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Goal, η οποία ακόμη προσθέτει πως τα «αφεντικά» του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συμφώνησαν μάλιστα για την εκπόνηση μελέτης την οποία θα αναθέσουν σε ειδικούς.
Στη συνέχεια, και με βάση τα αποτελέσματά της, θα καταθέσουν από κοινού πρόταση νέας δομής και οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.