Στον Αστέρα Τρίπολης για τρία χρόνια ο Λισγάρας
Την απόκτηση του Χρήστου Λισγάρα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τη Δευτέρα. Ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού, του Βύζαντα, της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφή για τον Αστέρα μετά τον Γιώργο Ζησόπουλο.
Την απόκτηση του Χρήστου Λισγάρα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τη Δευτέρα. Ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού, του Βύζαντα, της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφή για τον Αστέρα μετά τον Γιώργο Ζησόπουλο.
Λίγο μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού δήλωσε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Χαίρομαι που ήρθα στον Αστέρα, σε μία από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό, τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία.
Ήθελα πολύ να αγωνιστώ σε μία ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους, είναι πολύ οργανωμένη και βάζει τον πήχη των φιλοδοξιών της κάθε χρόνο και ψηλότερα. Θέλω πάρα πολύ να συνδυαστεί η δική μου παρουσία με μία μεγάλη επιτυχία και γιατί όχι αυτή να μην είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League.
Γνωρίζω πώς υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τους φίλους της ομάδας, μετά την πετυχημένη χρονιά που είχε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, αλλά θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και ακόμα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)





































![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442