Συναυλία της Σόνιας Θεοδωρίδου για άπορες καρκινοπαθείς
Φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου διοργανώνει η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» το βράδυ της Παρασκευής (ώρα 21:00) στο θέατρο του Λυκαβηττού.
Φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου διοργανώνει η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» το βράδυ της Παρασκευής (ώρα 21:00) στο θέατρο του Λυκαβηττού.
Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, στηρίζοντας την προσπάθεια της νεοσυσταθείσας Εταιρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ που στόχο έχει την πλήρη στήριξη (ιατρική και οικονομική) απόρων γυναικών με καρκίνο του μαστού, θα ταξιδέψει το κοινό με τραγούδια του παγκοσμίου και ελληνικού ρεπερτορίου, από τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη έως τον Πουτσίνι και τον Λούτσιο Ντάλα.
Η Σόνια Θεοδωρίδου, με αφορμή αυτή τη συναυλία, στέλνει το μήνυμα πως «ίαση είναι η προσφορά και αλληλεγγύη των ανθρώπων απ’ όπου κι αν προέρχονται».
Συμπράττουν η Orchestra Mobile με διευθυντή ορχήστρας τον Θεόδωρο Ορφανίδη και η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας «San Giacomo» με διευθυντή ορχήστρας τον Aντονι Ιβάνοβ.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας