Οι Κινέζοι ετοίμασαν υποδοχή ήρωα στον Παναγιώτη Γιαννάκη
Στη χώρα των... δράκων βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κίνας, έφτασε στην ασιατική χώρα και στο αεροδρόμιο έτυχε μιας πολύ ζεστής υποδοχής από πλήθος κόσμου και δημοσιογράφους.
Στη χώρα των… δράκων βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κίνας, έφτασε στην ασιατική χώρα και στο αεροδρόμιο έτυχε μιας πολύ ζεστής υποδοχής από πλήθος κόσμου και δημοσιογράφους.
Ο ίδιος παρουσιάστηκε έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και ζήτησε υπομονή για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας:
«Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Βλέπω ότι και οι δύο πλευρές αγαπάμε το μπάσκετ και αυτός είναι και ο λόγος που είμαι εδώ. Θυμάμαι την κινέζικη ομάδα. Είναι ομάδα με ταλαντούχος παίκτες που μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα. Θυμάμαι επίσης, τα εξαιρετικά ματς που έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που εσείς διοργανώσατε», είπε ο Γιαννάκης και πρόσθεσε στη συνέχεια:
«Αν έχουν υπομονή να δουλέψουν σκληρά να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, κάτι που χρειάζεται χρόνο θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στην ομάδα».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.