Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής
Το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, καθώς και των εξ αναβολής αναμετρήσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από την 23η και 24η ημέρα, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΕΣΑΚΕ. Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/5 με τον «τελικό παραμονής» μεταξύ Περιστερίου και Ηλυσιακού, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα γίνουν ακόμη τέσσερα ματς. Τα δύο παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογική σημασία (Καβάλα-Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ-Πανελευσινιακός) θα διεξαχθούν το Σάβββατο 11/5.
Το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, καθώς και των εξ αναβολής αναμετρήσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού από την 23η και 24η ημέρα, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΕΣΑΚΕ.
Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/5 με τον «τελικό παραμονής» μεταξύ Περιστερίου και Ηλυσιακού, ενώ μία ημέρα νωρίτερα θα γίνουν ακόμη τέσσερα ματς.
Τα δύο παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογική σημασία (Καβάλα-Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ-Πανελευσινιακός) θα διεξαχθούν το Σάβββατο 11/5.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί τον χαμό του Στέφανου Μπορμπόκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, με την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ Ηρακλή και ΠΑΟΚ να εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία στο Μουντιάλ του 2022, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική και φορτισμένη παρομοίωση.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση και νίκησε 17-12 τη Σαμπαντέλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της διοργάνωσης.