Έλεγχος ντόπινγκ και «τυφώνας» στην προπόνηση του ΠΑΟ
Από αιφνιδιαστικό αντιντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν την Κυριακή οι Κώστας Τσαρτσαρής και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Η WADA είχε αποφασίσει να κάνει μια… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και τους δύο παίκτες να καλούνται για να δώσουν δείγμα. Στο «πράσινο» στρατόπεδο η προσοχή έχει πέσει –πλέον- στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου την […]
Από αιφνιδιαστικό αντιντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν την Κυριακή οι Κώστας Τσαρτσαρής και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Η WADA είχε αποφασίσει να κάνει μια… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και τους δύο παίκτες να καλούνται για να δώσουν δείγμα.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο η προσοχή έχει πέσει –πλέον- στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου την Μεγάλη Τρίτη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού κι έχει τους πάντες στην διάθεσή του, με το «τριφύλλι» να στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες.
Κατά τα άλλα, δεν ήταν μόνο η WADA που επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και αυτό γιατί μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια.
Ειδικά, τώρα στα δύσκολα, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο «τυφώνας», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας, θεώρησε ότι πρέπει να δώσει το «παρών» στην προπόνηση για να εμψυχώσει τους παίκτες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας