Έλεγχος ντόπινγκ και «τυφώνας» στην προπόνηση του ΠΑΟ
Από αιφνιδιαστικό αντιντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν την Κυριακή οι Κώστας Τσαρτσαρής και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Η WADA είχε αποφασίσει να κάνει μια… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και τους δύο παίκτες να καλούνται για να δώσουν δείγμα. Στο «πράσινο» στρατόπεδο η προσοχή έχει πέσει –πλέον- στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου την […]
Από αιφνιδιαστικό αντιντόπινγκ κοντρόλ πέρασαν την Κυριακή οι Κώστας Τσαρτσαρής και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Η WADA είχε αποφασίσει να κάνει μια… επίσκεψη στο ΟΑΚΑ και τους δύο παίκτες να καλούνται για να δώσουν δείγμα.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο η προσοχή έχει πέσει –πλέον- στο ελληνικό πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου την Μεγάλη Τρίτη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού κι έχει τους πάντες στην διάθεσή του, με το «τριφύλλι» να στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες.
Κατά τα άλλα, δεν ήταν μόνο η WADA που επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και αυτό γιατί μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια.
Ειδικά, τώρα στα δύσκολα, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο «τυφώνας», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας, θεώρησε ότι πρέπει να δώσει το «παρών» στην προπόνηση για να εμψυχώσει τους παίκτες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.