Οι «απατεώνες… » Μπέζος και Φιλιππίδης πάνε Θεσσαλονίκη
Μετά την επιτυχία που γνώρισε η παράσταση στο Παλλάς, το δίδυμο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης, δίνει ραντεβού στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 8 Μαΐου και για λίγες μόνο παραστάσεις. Μετά την επιτυχία που γνώρισε η παράσταση στο Παλλάς, το δίδυμο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης, δίνει ραντεβού στη σκηνή του […]
Μετά την επιτυχία που γνώρισε η παράσταση στο Παλλάς, το δίδυμο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης, δίνει ραντεβού στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 8 Μαΐου και για λίγες μόνο παραστάσεις.
Μετά την επιτυχία που γνώρισε η παράσταση στο Παλλάς, το δίδυμο Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης, δίνει ραντεβού στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 8 Μαΐου και για λίγες μόνο παραστάσεις, συνυπογράφοντας τη σκηνοθεσία και μαζί με τον Χρήστο Σιμαρδάνη μετάφραση και διασκευή. Ένα μιούζικαλ που το χαρακτηρίζει η δράση και το χιούμορ.
Tα ευφάνταστα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια είναι του Βασίλη Ζούλια, οι χορογραφίες της Ελπίδας Νίνου και του Θανάση Γιαννακόπουλου και οι μουσικές διασκευές του Παναγιώτη Τσεβά.
Μαζί τους η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και άλλοι δεκατρείς ηθοποιοί τραγουδούν και χορεύουν δημιουργώντας ένα αστείο, απολαυστικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια.
Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels» που απόλαυσαν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο με τους Στιβ Μάρτιν και Μάικλ Κέιν στους ρόλους των δύο γοητευτικών απατεώνων, ενώ στη συνέχεια έγινε μιούζικαλ με επίσης τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.
Προπώληση από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο (τηλ.: 2310 895938-9) και στην πλατεία Αριστοτέλους καθώς και από το www.tch.gr. Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 30€, 35€, 40€, 45€ 20€ (παιδικό, φοιτητικό), 15€ (ανέργων).
Παραστάσεις: Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00 Στις παραστάσεις τις Τετάρτες και τις Πέμπτες ισχύει η προσφορά της COSMOTE, Deals for you
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.