Ο Γκαλέτι επέστρεψε και αγωνίστηκε για 20 λεπτά
Έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια απουσίας, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού τον Οκτώβριο του 2012, αγωνίστηκε για είκοσι λεπτά σε φιλικό αγώνα της Εστουδιάντες. «Χαίρομαι πολύ που έπαιξα έστω και για 20 λεπτά. Έκανα ένα ακόμη βήμα προς το όνειρό μου, να ξαναπαίξω μπάλα. Έλαβα μεγάλη υποστήριξη από πολύ κόσμο και τους είμαι ευγνώμων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκαλέτι.
Έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια απουσίας, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού τον Οκτώβριο του 2012, αγωνίστηκε για είκοσι λεπτά σε φιλικό αγώνα της Εστουδιάντες.
«Χαίρομαι πολύ που έπαιξα έστω και για 20 λεπτά. Οι γιατροί μού είπαν πως πρέπει να πάω σιγά-σιγά για να είμαι προσεκτικός. Δουλεύω σκληρά και θέλω σταδιακά να αυξάνω το χρόνο συμμετοχής μου. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις μετά από δυόμισι χρόνια, πρέπει να προσαρμοστείς στο χώρο και στο ρυθμό.
»Πάντως είμαι πολύ ευτυχισμένος, αφού έκανα ένα ακόμη βήμα προς το όνειρό μου, να ξαναπαίξω μπάλα. Έλαβα μεγάλη υποστήριξη από πολύ κόσμο και τους είμαι ευγνώμων», δήλωσε ο «Λούτσι» και προσέθεσε: «Θέλω να αγωνιστώ με την ομάδα και να αποσυρθώ με τη φανέλα της. Θα μου έδινε μεγάλη χαρά κάτι τέτοιο μετά από όσα έγιναν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442