Στο χειρουργείο ο Μαυροειδής, επιστρέφει ο Πρίντεζης
Οι μόνιμες ενοχλήσεις στο ταλαιπωρημένο αριστερό γόνατο οδήγησαν τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού Δημήτρη Μαυροειδή στην απόφαση να περάσει την Τετάρτη (20/3) το πρωί το κατώφλι του χειρουργείου, όπου υπό την καθοδήγηση του ορθοπεδικού των Ερυθρόλευκων κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου (χειρούργησε προσφάτως με επιτυχία το γόνατο του Βαγγέλη Μάντζαρη) θα υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό χόνδρου και μηνίσκου.
Οι μόνιμες ενοχλήσεις στο ταλαιπωρημένο αριστερό γόνατο οδήγησαν τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού Δημήτρη Μαυροειδή στην απόφαση να περάσει την Τετάρτη (20/3) το πρωί το κατώφλι του χειρουργείου, όπου υπό την καθοδήγηση του ορθοπεδικού των Ερυθρόλευκων κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου (χειρούργησε προσφάτως με επιτυχία το γόνατο του Βαγγέλη Μάντζαρη) θα υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό χόνδρου και μηνίσκου.
Τους τελευταίους μήνες, οι ενοχλήσεις στο πόδι του πρώην παίκτη της Μπιλμπάο είχαν γίνει αφόρητες. Δημιουργήθηκε οστικό οίδημα, το οποίο τον ταλαιπωρούσε επιβραδύνοντας όλες τις κινήσεις του, παρ’ όλα αυτά ο ζήλος του να αγωνιστεί και να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης τον έκαναν να παίζει ακόμη και με ενέσεις.
Η συντηρητική αγωγή, που ακολούθησε, δεν έφερε αποτελέσματα και έτσι σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού ελήφθη η απόφαση να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα μια για πάντα.
Εν τω μεταξύ, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ούτως ή άλλως τον τελευταίο καιρό έδειξε να μην υπολογίζει τόσο τον Μαυροειδή, θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του στη μέση και θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Παρασκευής (22/3, 21.00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ, που θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμη για το ευρωπαϊκό μέλλον των Ερυθρόλευκων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- O Πασκουάλ πήρε θέση για τα σενάρια μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση Γκριεζμάν – Φεύγει από την Ατλέτικο και πάει MLS
- «Ο Ζακ Λεντέι είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)





























































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442