Ματαιώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας για την Εθνική
Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος, η προγραμματισμένη για σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, πρώτη προπόνηση της Εθνικής ματαιώθηκε. Έτσι, η προετοιμασία της γαλανόλευκης για τον κρίσιμο αγώνα με τη Βοσνία στη Ζένιτσα την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, θα ξεκινήσει την Τρίτη (17:00) και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.
Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος, η προγραμματισμένη για σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, πρώτη προπόνηση της Εθνικής ματαιώθηκε.
Έτσι, η προετοιμασία της γαλανόλευκης για τον κρίσιμο αγώνα με τη Βοσνία στη Ζένιτσα την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, θα ξεκινήσει την Τρίτη (17:00) και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα (17:00) προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς ματαιώθηκε με απόφαση του κ. Σάντος. Η πρώτη προπόνηση με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βοσνία στις 22/3/2013 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/3/2013 και ώρα 17:00 στον Άγιο Κοσμά και θα είναι ανοιχτή σε ΜΜΕ και φιλάθλους».
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.
Η Ρεάλ πέρασε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να «ιδρώσει» στο Μάντσεστερ καθώς από το 20΄ με το πέναλτι του Βινίσιους προηγήθηκε με τον Μπερνάντο Σίλβα να αποβάλλεται. Και στο 93΄ο Βραζιλιάνος έδωσε και τη νίκη (1-2)
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας