Με τον Μάρκους Μπανκς αναχωρεί την Πέμπτη για την Μάλαγα ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ουνικάχα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.
Με τον Μάρκους Μπανκς αναχωρεί την Πέμπτη για την Μάλαγα ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ουνικάχα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.
Ο Αμερικανός γκαρντ, αν και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, συμπεριλήφθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη στους παίκτες που θα μεταβούν στην Ισπανία, όπως επίσης κι ο Βασίλης Ξανθόπουλος.
Στην Αθήνα θα μείνει ο Γάιος Σκορδίλης που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, τη Δευτέρα.
Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για την Μάλαγα στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης με ενδιάμεσο σταθμό τη Ζυρίχη.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας