Η διοίκηση του Ολυμπιακού παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου δείπνο στους παίκτες και τις οικογένειες της ομάδας στο καινούριο εστιατόριο του «Γ.Καραϊσκάκης» όπου αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο που μπαίνει σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, υπήρξε τετ α τετ του Γιάννη Βρέντζου με τον Ράφικ Τζιμπούρ όπου δεν αποκλείεται να μίλησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλγερινού επιθετικού.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου δείπνο στους παίκτες και τις οικογένειες της ομάδας στο καινούριο εστιατόριο του «Γ.Καραϊσκάκης» όπου αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο που μπαίνει σε λίγες ημέρες.
Την πλευρά της διοίκησης εκπροσώπησαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του συλλόγου, Κώστας Βερνίκος, και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Οι παίκτες, συνοδευόμενοι από τις οικογένειες και τις συντρόφους τους έφτασαν στο εστιατόριο λίγο μετά τις 9 το βράδυ, έφαγαν και συζητούσαν μεταξύ τους κυρίως για θέματα της ομάδας.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού ευχήθηκαν καλές γιορτές και η νέα χρονιά να τους βρει υγιείς, δυνατούς και νταμπλούχους και με το τέταρτο αστέρι στην φανέλα της ομάδας. «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ», ήταν η ατάκα που ακούστηκε. Τετ α τετ Βρέντζου με Τζιμπούρ
Στη διάρκεια του δείπνου υπήρξε τετ α τετ σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον Βρέντζο και στον Τζιμπούρ. Σε αυτό δεν αποκλείεται να έπεσε ξανά επί τάπητος το ζήτημα του συμβολαίου του Αλγερινού φορ αφού στον Ολυμπιακό θέλουν να πέσουν οι υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας όσο πιο γρήγορα γίνεται.