«Βόμβα» Δ. Γιαννακόπουλου, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό
Δήλωση-«βόμβα» έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ιδαίτερα συγκινημένος, δήλωσε ότι αποχωρεί από τους «πράσινους» γιατί το καλοκαίρι έπεσε «θύμα» κοροϊδίας. «Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε λοιπόν γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτα, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό!»
Δήλωση-«βόμβα» έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ιδαίτερα συγκινημένος, δήλωσε ότι αποχωρεί από τους «πράσινους» γιατί το καλοκαίρι έπεσε «θύμα» κοροϊδίας.
Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που δεν δέχθηκε ερωτήσεις και αποχώρησε δακρυσμένος:
«Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του ΠΑΟ. Μέχρι το 2002 η διαχείριση ήταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. ΑΠό το 2002 πέρασε στα χέρια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ψάξαμε την τελευταία διετία για αγοραστή, δεν βρήκαμε και αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο, σε μια πολύ δύσκολη για την εποχή επίπεδα, γιατί ήταν δεδομένη η αγάπη της οικογένειάς μας.
»Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε λοιπόν γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτα, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν.
»Πολλοί από ‘σας κάνατε πόλεμο στη νέα προσπάθεια, πολλοί με κατηγόρησαν ότι έδιωξα τον Ομπράντοβιτς, αλλά είναι ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Είμαι 38 ετών, έχω δυνάμεις για να παλέψω, αλλά δεν δέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό! Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές κι αν δεν τις θέλει, τις επιστρέφω στον Ερασιτέχνη. Οποιος ενδιαφέρεται είμαι εδώ να τις παραχωρήσω, δωρεάν βεβαίως».

Φανερά συγκινημένος μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-136x85.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442