Ενοχλήσεις στη γάμπα ένιωσε ο Κοστίν Λάζαρ την Τετάρτη (21/11) και για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα.
Ενοχλήσεις στη γάμπα ένιωσε ο Κοστίν Λάζαρ την Τετάρτη (21/11) και για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα.
Για δεύτερη ημέρα προπονήθηκε κανονικά ο Λίαμ Λόρενς, σε αντίθεση με τους Ετο και Πάμπλο Γκαρσία που ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης να κάνει ατομικό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα για τους υπολοίπους ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα θα συνεχιστεί την Πέμπτη (22/11) στις 16:00.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.