Ξεκίνησαν σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαϊδης» και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική έδρα του. Αρχικά θα γίνει αλλαγή χλοοτάπητα και στη συνέχεια, θα γίνουν εργασίες και σε άλλους χώρους ώστε να... σουλουπωθεί και να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια αγώνες των Πρασίνων.
Ξεκίνησαν σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαϊδης» και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική έδρα του. Αρχικά θα γίνει αλλαγή χλοοτάπητα και στη συνέχεια, θα γίνουν εργασίες και σε άλλους χώρους ώστε να… σουλουπωθεί και να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια αγώνες των Πρασίνων.
Οι Πράσινοι θα προβούν σε εργασίες τις οποίες τους δίνει αρχικά το δικαίωμα να κάνουν ο νόμος και εν συνεχεία αφού έχει αλλάξει ένα άρθρο στον σχετικό νόμο θα προχωρήσουν και σε άλλες εργασίες.
Ήδη ξηλώθηκε ο μισός χλοοτάπητας και με μόλις αφαιρεθεί όλος, μπει άμεσα ο καινούριος προκειμένου να αρχίσει να «δένει».
Στη λίστα με της εργασίες είναι η τοποθέτηση καθισμάτων στις θύρες 6 και 7 και η διαμόρφωση κάποιων χώρων εντός του σταδίου.
Η επιστροφή στην Λεωφόρο αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο…
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας