Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον Έλληνα χειρουργό, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο Κύπριος παγκόσμιος πρωταθλητής άλματος ύψους, Κυριάκος Ιωάννου. Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Ιωάννου υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών άμφω (κήλη των αθλητών) με τοποθέτηση πλέγματος. Ο Κυριάκος Ιωάννου είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αθλητικές του δραστηριότητες μετά από τέσσερις με έξι εβδομάδες, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.