Κι εκεί που πίστευες ότι κάνεις το δικό σου περήφανο fashion statement με τις «πλατφόρμες της σεζόν», συνειδητοποιείς πως το statement, που κάνει γι αυτές ο άνδρας της ζωής σου, είναι ό,τι δεν θα ήθελες να ακούσεις: «Είναι ωραίο αυτό τώρα;»
Ανακαλύψτε τα 7 θανάσιμα -ενδυματολογικά- αμαρτήματα που περιλαμβάνει η λίστα 1.500 αρσενικών από όλο τον κόσμο μεταξύ 18 και 30 ετών. απάντησαν ότι δεν θα γύριζαν να κοιτάξουν δεύτερη φορά μια γυναίκα, αν εκ πρώτης όψεως εντόπιζαν κάτι από τα ακόλουθα.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.