Σίδνεϊ προτιμά ο Ντελ Πιέρο, υπέγραψε ο Ντιακιτέ
Λιγοστεύουν οι πιθανότητες οι οπαδοί του Ολυμπιακού να καμαρώσουν τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στα ερυθρόλευκα της ομάδας τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ιταλός σούπερ σταρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Σίδνεϊ, η οποία φαίνεται να κερδίζει την προτίμησή του. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο 27χρόνος μεσοαμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνο.
Λιγοστεύουν οι πιθανότητες οι οπαδοί του Ολυμπιακού να καμαρώσουν τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στα ερυθρόλευκα της ομάδας τους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ιταλός σούπερ σταρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Σίδνεϊ, η οποία φαίνεται να κερδίζει την προτίμησή του.
Ο Ντελ Πιέρο δεν φέρεται να καλοβλέπει την μετακόμισή του στον Πειραιά και σύμφωνα με την πληροφόρηση που έρχεται από την Ιταλία έχει ως εναλλακτική λύση τη Σαουθάμπτον για την περίπτωση που δεν καταλήξει σε συμφωνία με τους Αυστραλούς.
Στον Ολυμπιακό δεν θα περιμένουν για πολύ, καθώς πρέπει μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα να δηλώσουν στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν στους αγώνες τους για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αντιθέτως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντρίσα Ντιακιτέ. Ο 27χρόνος μεσοαμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνο. Ο άσος από το Μάλι τα τελευταία 6 χρόνια αγωνιζόταν στην Γαλλική Νις με την φανέλα της οποίας είχε 159 εμφανίσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειραϊκής ΠΑΕ:
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντρίσα Ντιακιτέ για τα επόμενα 1+1 χρόνια»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442