Δεν θέλει μόνο λόγια ο Μοντέστο για τον Ολυμπιακό
Στις πρώτες... εικόνες που έχει αφομοιώσει στο Άχενκιρχ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο. Εν τω μεταξύ χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Γιάννη Ζαραδούκα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στο Άχενκιρχ για τον Ολυμπιακό.
Στις πρώτες… εικόνες που έχει αφομοιώσει στο Άχενκιρχ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο.
«Ήρθαμε εδώ, στο Άχενκιρχ στην Αυστρία, για να γνωριστούμε καλά. Υπάρχουν καινούριοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι νέο και το τεχνικό επιτελείο. Αυτές τις ένδεκα μέρες που θα είμαστε εδώ, θέλει δουλειά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και σίγουρα θα δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο. Το πρωτάθλημα αποτελεί το στόχο, αλλά, για να γίνει αυτό, δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στα λόγια. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, με πολλή και σκληρή δουλειά» είπε ο Κορσικανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, ερωτηθείς για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, επεσήμανε:
«Να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να μας δείχνουν την υποστήριξη αυτή που μας δείχνουν πάντα, ειδικά όπως αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα και το ζω αυτό. Για εμάς είναι πάντοτε πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας. Να γεμίζουν και το γήπεδο, όπως έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Και σίγουρα είναι πάρα πολύ ευχάριστο να ταξιδεύεις στην Ευρώπη και να βλέπεις πάντα κόσμο του Ολυμπιακού, όπου και αν πας».
Μαγνητική για Ιμπαγάσα
Χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Γιάννη Ζαραδούκα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στο Άχενκιρχ για τον Ολυμπιακό. Ο «Κάνιο» έκανε θεραπεία, λόγω του τραβήγματος στον μηρό, το οποίο υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Ίνσμπρουκ.
Ο Έλληνας μπακ, από την άλλη, στο πλαίσιο του γενικότερου προγράμματος που ακολουθεί, έμεινε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, όπου διαμένει η ομάδα μας και δούλεψε εκεί.
Την Τετάρτη θα γίνει διπλή προπόνηση, με το ραντεβού στο γήπεδο να είναι ξανά προγραμματισμένο για τις 9:30 το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442