Συνεχίζει να το σκέφτεται ο Γιασικεβίτσιους για τον πάγκο του ΠΑΟ
Ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο.
Ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο.
«Φυσικά έχετε ακούσει τις φήμες για τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνω προπονητής. Πρέπει να αποφασίσω. Ακόμη δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Το θέμα δεν έχει κλείσει. Ακόμη και τώρα θα μου ήταν δύσκολο να πω αντίο στο μπάσκετ, ειδικά μετά από μία αρκετά καλή σεζόν για μένα. Κάποιες φορές η ζωή σε οδηγεί στο να πάρεις ενδιαφέρουσες αποφάσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτονται για πολύ καιρό. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για το θέμα αυτό, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσω τι θα κάνω», τόνισε ο Λιθουανός γκαρντ από το Χιούστον, όπου προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του για το Προολυμπιακό Τουρνουά.
Για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό είπε: «Κάθε χρόνο υπήρχε η συζήτηση πως μπορεί να έφευγε, αλλά τελικά έμενε. Ξέρω πως αγαπά την ομάδα και η διοίκηση τον ίδιο, ειδικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η απόφασή του να φύγει ήταν επώδυνη όχι μόνο για μένα, αλλά για πολλούς παίκτες που ήταν μαζί του εδώ και χρόνια. Όχι μόνο δούλεψε στον Παναθηναϊκό παίρνοντας λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να εισπράττει αλλού, αλλά και αρκετοί παίκτες έκαναν το ίδιο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα, γιατί σε αυτά τα 13 χρόνια έφτασε στο ύψιστο σημείο στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντικατασταθεί. Όσους τίτλους κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να τους πλησιάσει κάποιος. Είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί».
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε επιτυχημένο το πέρασμα του από τον σύλλογο σε συνέντευξή του, κατακρίνοντας όσους το αμφισβητούν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας