«Χάθηκε» για τον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο
Στην Νυρεμβέργη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο.
Στην Νυρεμβέργη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο.
«Ανυπομονώ για τον καινούργιο μου ρόλο στη Νυρεμβέργη. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε έναν τόσο παραδοσιακό σύλλογο και στην Bundesliga, η οποία είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιτούδης για όσα έζησε στο Τελ Αβίβ: «Η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, έγινε 700 μ. από το σπίτι μου»
- Πάτρα: Κατολισθήσεις απειλούν κατοικίες – Εντολή εκκένωσης από την Πολιτική Προστασία
- «Πήγα για ύπνο» – Ο Μπιλ Κλίντον μιλάει για τη φωτογραφία με το τζακούζι των αρχείων Έπσταϊν που έγινε viral
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με τον Β’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
- Οι παίκτριες της εθνικής ποδοσφαίρου του Ιράν δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
- Γρηγόρης Αυξεντίου: Μπροστά στο κενό του μνήμα
- Η κυβέρνηση Τραμπ ξηλώνει τα συστήματα της Anthropic, στρέφεται στην OpenAI
- ΚΚΕ: Ερώτηση τριών βουλευτών για τη συντήρηση και ανάδειξη του «Θυσιαστηρίου της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442