Τον Σίλβα Κλέιτον στον ΠΑΟΚ θέλει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τον «δικέφαλο» του Βορρά της νέας σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του αφού δύσκολα θα παραμείνει στους Πράσινους και θέλει να τον φέρει στην Τούμπα. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα και γνωρίζει τον Δώνη από την κοινή τους παρουσία στη Λάρισα με την οποία κατέκτησαν το Κύπελλο.
Τον Σίλβα Κλέιτον στον ΠΑΟΚ θέλει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τον «δικέφαλο» του Βορρά της νέας σεζόν.
Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του αφού δύσκολα θα παραμείνει στους Πράσινους και θέλει να τον φέρει στην Τούμπα.
Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα και γνωρίζει τον Δώνη από την κοινή τους παρουσία στη Λάρισα με την οποία κατέκτησαν το Κύπελλο.
Από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του.
Από κει και πέρα, με την άφιξη του Δώνη ακούγονται και δυο ονόματα παικτών με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ατρόμητο. Πρόκειται για τον Μπρίτο και τον Σωκράτη Φυτανίδη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)