Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία : Οδηγείται σε οριστικό κλείσιμο
Σε οριστικό κλείσιμο οδηγείται η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, καθώς οι προσπάθειες για τη διασφάλιση της στοιχειώδους λειτουργίας της απέβησαν άκαρπες. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία γίνεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα αποδιάρθρωσης του παραγωγικού ιστού της χώρας. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Σε οριστικό κλείσιμο οδηγείται η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, καθώς οι προσπάθειες για τη διασφάλιση της στοιχειώδους λειτουργίας της απέβησαν άκαρπες. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία γίνεται ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα αποδιάρθρωσης του παραγωγικού ιστού της χώρας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.