Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Η αποθέωση στο Ηράκλειο και το… ζουμερό φιλί στον Βαλβέρδε

Η αποθέωση στο Ηράκλειο και το… ζουμερό φιλί στον Βαλβέρδε

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από περίπου 300 οπαδούς περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού, όταν το απόγευμα της Τρίτης, αφίχθη στο Ηράκλειο εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (4/4, 19:00) με τον ΟΦΗ, στον δεύτερο ημιτελικό (σ.σ. 1-0 το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη) του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο μεταξύ, παρότι δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν κρύβει την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον...

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από περίπου 300 οπαδούς περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού, όταν το απόγευμα της Τρίτης, αφίχθη στο Ηράκλειο εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (4/4, 19:00) με τον ΟΦΗ, στον δεύτερο ημιτελικό (σ.σ. 1-0 το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν φυσικά το «…νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές», ενώ τόσο οι παίκτες, όσο και η τεχνική ηγεσία, έδειχναν να το απολαμβάνουν. Βέβαια, η κορυφαία στιγμή ήταν όταν μία οπαδός έδωσε ένα… ζουμερό φιλί στον Βαλβέρδε με τον Ισπανό τεχνικό αρχικά να ξαφνιάζεται και στη συνέχεια να χαμογελά.

Χωρίς Καζίμ – Ντιόγκο

Στο μεταξύ, ο Βαλβέρδε επέλεξε την 18άδα, από την οποία απουσιάζουν οι Ντιόγκο, Καζίμ, Μόνχε, Φετφατζίδης, Φέισα, Δασκαλάκης και Παπάζογλου, οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης (4/4, 10:30).

Ο Ισπανός τεχνικός θα στηριχθεί στους Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Ποτουρίδη, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Διαμαντάκο.

«Ψάχνεται» για εξωτερικό ο Τζιμπούρ

Παρότι δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν κρύβει την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον ελκυστικό για κανέναν ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες και ο Αλγερινός επιθετικός σε συνέντευξή του στο δημοφιλές πόρταλ «Jeune Afrique», τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αγωνίζομαι στην Ελλάδα από το 2005, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που θες να ανακαλύψεις κάτι νέο, και να αγωνιστείς σε ένα πρωτάθλημα πιο εξελιγμένο. Με ενδιαφέρει η επιστροφή στη Γαλλία, ενώ μου αρέσει και η Bundesliga.

Νομίζω πως έχω μερικά καλά χρόνια μπροστά μου για να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Αλλά για τώρα, δεν υπάρχει καμία πρόταση. Έχω συμβόλαιο και είμαι στην πρώτη ομάδα της Ελλάδας, η οποία δεν πουλάει εύκολα παίκτες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο