Η ανανέωση που επιχειρείται στη Γιουβέντους δεν «αγγίζει» τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ως το τέλος της σεζόν θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Μπιανκονέρι. Το συμβόλαιο του «Τζίτζι» με την «Γηραιά Κυρία» εκπνέει το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο όπως αναφέρει η τορινέζικη εφημερίδα «Tuttosport», ο 34χρονος διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας θα βάλει σύντομα την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.