Η ανανέωση που επιχειρείται στη Γιουβέντους δεν «αγγίζει» τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος ως το τέλος της σεζόν θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Μπιανκονέρι. Το συμβόλαιο του «Τζίτζι» με την «Γηραιά Κυρία» εκπνέει το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο όπως αναφέρει η τορινέζικη εφημερίδα «Tuttosport», ο 34χρονος διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας θα βάλει σύντομα την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπορεύεται στην «μάχη» για τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια ενόψει All Star Game. Επιπλέον είναι δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ.
Το ρεπορτάζ που θέλει την αγγλική ομάδα να πληρώνει 200 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Άγγλο άσο, προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση της «βασίλισσας» της Ευρώπης
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδωσε ο Ανδρέας Τετέι στο κανάλι του Τριφυλλιού στο YouTube και τόνισε πως είναι έτοιμος για όλα.