Συνάντηση με τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Ισλανδού άσου στην ΑΕΚ. Συζήτηση αναμένεται να γίνει και για το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των οφειλομένων της Ένωσης προς τον «Iceman» προκειμένου να υπογράψει για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση από την UEFA. Πάντως, όλα δείχνουν ότι η πλευρά της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη συνεργασία προτείνοντας μειωμένο συμβόλαιο στον παίκτη, εκείνος δύσκολα θα δεχθεί κάτι τέτοιο και λόγια θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.
Συνάντηση με τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Ισλανδού άσου στην ΑΕΚ.
Συζήτηση αναμένεται να γίνει και για το χρονοδιάγραμμα της αποπληρωμής των οφειλομένων της Ένωσης προς τον «Iceman» προκειμένου να υπογράψει για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση από την UEFA.
Πάντως, όλα δείχνουν ότι η πλευρά της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη συνεργασία προτείνοντας μειωμένο συμβόλαιο στον παίκτη, εκείνος δύσκολα θα δεχθεί κάτι τέτοιο και λόγια θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών.
Άλλωστε, ο Γκούντγιονσεν δεν έχει κρύψει ότι είναι απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας, ενώ τα χαρακτηρίζει πρωτόγνωρα στην καριέρα του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γκούντγιονσεν έχει να αγωνιστεί από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο.