Αμφίβολος ο Καφές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παντελή Καφέ στο κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο έμπειρος μέσος της ΑΕΚ, ταλαιπωρείται από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Καφές ακολούθησε φυσιοθεραπευτική αγωγή και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας, θα αποφασισθεί και η συμμετοχή του στον αγώνα με τους «πράσινους».
Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παντελή Καφέ στο κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο έμπειρος μέσος της ΑΕΚ, ταλαιπωρείται από διάταση στον οπίσθιο μηριαίο.
Ο Καφές ακολούθησε φυσιοθεραπευτική αγωγή και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας, θα αποφασισθεί και η συμμετοχή του στον αγώνα με τους «πράσινους».
Αντίθετα, ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει στην διάθεση του τον Κώστα Μανωλά που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ πρόβλημα με κάρτες αντιμετωπίζουν ο Νίκος Καράμπελας (επτά), καθώς και οι Νίκος Γεωργέας και Παναγιώτης Λαγός, που συμπλήρωσαν από τέσσερις.
Ο πρώτος θα κληθεί να επιλέξει δύο αγώνες από τους προσεχείς τέσσερις στους οποίους δεν θα αγωνισθεί (Παναθηναϊκός εντός, Αστέρα Τρίπολης εκτός, Παναιτωλικό εντός και Κέρκυρα εκτός) και οι άλλοι δύο, μία αναμέτρηση στην οποία δεν θα λάβουν μέρος.
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας