«Κοινοί εκβιαστές οι Παπανδρέου και Σαμαράς» λέει το ΚΚΕ
Σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις ομιλίες τους στις ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αντίστοιχα. «Επιβεβαιώνεται ότι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κοινοί εκβιαστές, όπως ταιριάζει σε υπερασπιστές του σάπιου καπιταλισμού. Τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ» αναφέρει.
Σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις ομιλίες τους στις ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αντίστοιχα.
«Επιβεβαιώνεται ότι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κοινοί εκβιαστές, όπως ταιριάζει σε υπερασπιστές του σάπιου καπιταλισμού. Τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ» αναφέρει.
«Η ηγεσία της ΝΔ ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο απέδειξε την υποκρισία της για το πρώτο μνημόνιο» τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Ο λαός πρέπει να τους πληρώσει εκμηδενίζοντας την επιρροή τους, αλλά πρέπει και να μην εμπιστευτεί τις ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργούν διάφοροι για κεντροαριστερές και αντικατοχικές κυβερνήσεις, που είναι εφεδρείες της πλουτοκρατίας».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.