Με τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια που έγιναν την Τετάρτη, ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και σήμερα ανακοινώθηκαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ. Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 4ης ημέρας αναδείχθηκε ο -πρώην πλέον- παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντελίνιο Βιεϊρίνια, για τη συμβολή του στο 3-0 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ ο νεαρός Γιάννης Γιαννιώτας του Αρη ήταν ο νικητής στο διαγωνισμό Best Goal, χάρη στο τέρμα που σημείωσε την Τετάρτη στο 1-1 της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός