Το καλύτερο δυνατό υπόσχονται να κάνουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για την καταπολέμηση της μάστιγας των αναβολικών το προσεχές καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό έχουν θέσει ως στόχο την πραγματοποίηση 6.250 ελέγχων ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς, αλλά και τους Παραολυμπιακους Αγώνες που θα ακολουθήσουν, αριθμός που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ στη διοργάνωση. Το βρετανικό εργαστήριο αντιντόπινγκ θα απασχολεί 150 επιστήμονες, παραδίνοντας μάλιστα τις αναλύσεις των εξετάσεων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα των 24 ωρών. Συνολικά, στην αντιντόπινγκ διαδικασία κατά τη διάρκεια των Αγώνων θα συμμετάσχουν 1.000 άτομα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε Άρης Betsson που επικράτησε άνετα με 78-55 της Καρδίτσας και πλέον έχει κάθε λόγο να «κοιτάει» την πρώτη 4άδα της Basket League.