Η ελληνική… «παροικία» στην Ιταλία πρόκειται να αποκτήσει ακόμη ένα μέλος. Πρόκειται για την πασαδόρο της εθνικής ομάδας, Νικολέτα Κουτουξίδου, η οποία συμφώνησε να αγωνιστεί ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη Σαν Σοβερίνο, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2. Έτσι, η Κουτουξίδου γίνεται η τρίτη διεθνής αθλήτρια που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο εξωτερικό, καθώς το περασμένο καλοκαίρι προηγήθηκαν οι Ευαγγελία Χαντάβα και Μαρία Νομικού. Ακόμη, στην Ιταλία αγωνίζονται οι επίσης Έλληνες διεθνείς Δημήτρης Τζούριτς, Ανδρέας Φράγκος και Νίκος Ρουμελιώτης.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.