Δεν άντεξε κόντρα στη Ρίγα ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε
Με ήττα 81-76 από τη Ρίγα στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε όποιες βλέψεις είχε για το μέλλον του στο EuroCup και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Με ήττα 81-76 από τη Ρίγα στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε όποιες βλέψεις είχε για το μέλλον του στο EuroCup και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση (15-9, 5′) αλλά οι Λετονοί με διαδοχικά τρίποντα ισορρόπησαν τον αγώνα και «έκλεισαν» το πρώτο δεκάλεπτο με 21-20. Ακόμα ένα τρίποντο και η Ρίγα έκανε το υπέρ της 28-27, στη συνέχεια ξέφυγε 44-37 και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 46-39.
Οι Λετονοί συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ και με τους Γιανικένοκς, Μπέρζινς διατήρησαν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το προβάδισμα στο σκορ (57-63 στο 30′).
Στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γυρίσουν την εις βάρος του κατάσταση, αλλά η άστοχη βολή στο τέλος από τον Γιάννη Καλαμπόκη (1/2) τον άφησε τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ (77-76) και τελικά έχασε με 81-76.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «8» του Conference League, με τον προπονητή των Ισπανών να έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συνθήκη.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας