Υποψήφιοι για τους κορυφαίους του κόσμου Ασημάκη, Ρουμπέση και Γιαννιώτης
Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση και Σπύρος Γιαννιώτης διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου στην κατηγορία τους - η Ασημάκη και η Ρουμπέση στο πόλο γυναικών και ο Γιαννιώτης στην ανοιχτή θάλασσα - στη ψηφοφορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, καθώς βρίσκονται μέσα στη σχετική λίστα που ανακοίνωσε η FINA.
Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση και Σπύρος Γιαννιώτης διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου στην κατηγορία τους – η Ασημάκη και η Ρουμπέση στο πόλο γυναικών και ο Γιαννιώτης στην ανοιχτή θάλασσα – στη ψηφοφορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, καθώς βρίσκονται μέσα στη σχετική λίστα που ανακοίνωσε η FINA.
Αντίπαλοι των δύο διεθνών παικτριών της Βουλιαγμένης είναι οι Μα Χουανχουάν (Κίνα), Σοφία Κόνουκ (Ρωσία), Μπρέντα Βίλα (ΗΠΑ) και του Γιαννιώτη οι Βλάντιμιρ Ντιάτσιν (Ρωσία), Άντριου Γκέμελ (ΗΠΑ), Τόμας Λουρτζ (Γερμανία) και Πέταρ Στόιτσεφ (Βουλγαρία).
Το κοινό έχει την ευκαιρία να ψηφίσει στην ιστοσελίδα της FINA και βέβαια στο Facebook μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου του 2011.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας