Νέα ήττα της Εθνικής με 3-0 από την Ολλανδία και αντίο προ-Ολυμπιακό
Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου μετά την ήττα με 3-0 που γνώρισαν την Παρασκευή από την αντίστοιχη της Ολλανδίας, σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα (3-2) απέναντι στο Ισραήλ την Τετάρτη, είπαν αντίο στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας.
Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου μετά την ήττα με 3-0 που γνώρισαν την Παρασκευή από την αντίστοιχη της Ολλανδίας, σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα (3-2) απέναντι στο Ισραήλ την Τετάρτη, είπαν αντίο στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας.
Η Ολλανδία κρατούσε από την αρχή του πρώτου σετ τα ηνία στο σκορ, αλλά αν η Ελλάδα ήταν πιο προσεκτική στις επιθέσεις που εκδήλωνε και αν λειτουργούσε λίγο καλύτερα στην υποδοχή είναι πολύ πιθανό να ανησυχούσε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Οι «οράνιε» άνοιξαν για πρώτη φορά την “ψαλίδα” στο πρώτο σετ όταν ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε 14-7. Οι φιλότιμες επιθετικές προσπάθειες της Κιόση, απλώς, μείωναν την διαφορά σε ένα σετ που τελικά έληξε 25-11 υπέρ της Ολλανδίας.
Η Ελλάδα μπήκε ιδανικά στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε 2-1, αλλά τα πολλά λάθη σε συνδυασμό με την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Ολλανδίας, εκτόξευσαν την διαφορά στο 9-3 και λίγο αργότερα στο 15-7. Στη συνέχεια οι παίκτριες της Ελλάδας έχασαν κάποιες δικές τους επιθέσεις δίνοντας εύκολους πόντους στις “οράνιε” με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει 25-10.
Στο τρίτο σετ η Ολλανδία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και προηγήθηκε με το καλήμερα 9-1, εκμεταλλευόμενη και τους αρκετούς πόντους που έπαιρνε από τις αποτυχημένες επιθέσεις της Ελλάδας. Η Εθνική μας πάλευε απλώς να μειώσει την διαφορά και το σετ τελικά έληξε…
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Εντυπωσιακός ο Απόστολος Σίσκος στην πρεμιέρα του «Acropolis Swim Open» στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος πρωταθλητής σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στον τραυματισμό του Γιουσούφ Γιαζίτζι.