«Ζητάτε συνεργασία γιατί θα πάρετε αγριότερα μέτρα» απαντά το ΚΚΕ στον Γ.Παπανδρέου
Πρόθεση ψήφισης των «αγριότερων μέτρων μέχρι τώρα» επέρριψε στον Γ.Παπανδρέου η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής στην οποία ο πρωθυπουργός ζήτησε διακομματική συναίνεση. «Για αυτό θέλετε κυβέρνηση συνεργασίας» είπε η Αλ.Παπαρήγα, αναφέροντας πως πρέπει «να μπει ένα τέλος στους εκβιασμούς πως όλα γίνονται για την επόμενη δόση.
Πρόθεση ψήφισης των «αγριότερων μέτρων μέχρι τώρα» επέρριψε στον Γ.Παπανδρέου η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής στην οποία ο πρωθυπουργός ζήτησε διακομματική συναίνεση.
«Για αυτό θέλετε κυβέρνηση συνεργασίας» είπε η Αλ.Παπαρήγα, αναφέροντας πως πρέπει «να μπει ένα τέλος στους εκβιασμούς πως όλα γίνονται για την επόμενη δόση».
Ανέφερε δε πως «εάν καταλαβαίνω καλά, η κυβέρνηση που περιέγραψε ο κ. Παπαδνρέου έχει περίοδο ζωής τουλάχιστον έναν χρόνο».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας