«ΑΕΚ όπως… ΤΣΣΚΑ» δήλωσε ο Κουσέιρο που ετοιμάζει ροτέισον
Δεν έχει μόνο η ΑΕΚ ντέρμπι στο πρωτάθλημά της, αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ και στο γεγονός αυτό στάθηκε ο προπονητής της αντιπάλου της Ένωσης στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League. Ο Ζοσέ Κουσέιρο τόνισε ότι βλέπει την ΑΕΚ όπως την ΤΣΣΚΑ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ροτέισον.
Δεν έχει μόνο η ΑΕΚ ντέρμπι στο πρωτάθλημά της, αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ και στο γεγονός αυτό στάθηκε ο προπονητής της αντιπάλου της Ένωσης στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League. Ο Ζοσέ Κουσέιρο τόνισε ότι βλέπει την ΑΕΚ όπως την ΤΣΣΚΑ και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ροτέισον.
Ο προπονητής των Ρώσων είπε τα εξής:
Για το γεγονός ότι η Λοκομοτίβ έχει ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ την Κυριακή: «Είναι ένα πρόβλημα σαφώς. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια. Είναι πιθανό να γίνει ένα ροτέισον αύριο, για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το ένα και το άλλο παιχνίδι».
Για τους στόχους της Λοκομοτίβ: «Για μένα δεν είναι σημαντική η πρώτη θέση. Είτε πρώτοι βγούμε είτε δεύτεροι δεν έχει σημασία. Αρκεί να προκριθούμε. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη. Είναι η τελευταία της ευκαιρία και θέλει τους τρεις βαθμούς».
Για το αν η UEFA πρέπει να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής για να μην είναι αδιάφορες οι ομάδες, όπως ουσιαστικά η ΑΕΚ τώρα: «Μας επιτρέπουν έτσι να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια έτσι. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό».
Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε -εκ μέρους των παικτών της Λοκομοτίβ- και ο Ντένις Γκλουσάκοφ, που τόνισε ότι η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ματς της Μόσχας αλλά το πιο σημαντικό για την ομάδα του ήταν το γεγονός ότι νίκησε και όχι το αν απέδωσε ή όχι καλά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Νικολό Μέλι υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε»
- Grand Prix Ιαπωνίας: Νικητής ξανά ο Κίμι Αντονέλι (pic)
- Μουντιάλ χωρίς brands
- O Χεζόνια, ο Ραζνάτοβιτς και τα σενάρια για το μέλλον του στη Euroleague
- «Το να προσεύχεστε για την πτώση μου δεν σας κάνει θρήσκους» – Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον Αντετοκούνμπο
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 29.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/david-wirzba-1kqqPKhn0a4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442