Μέσα Νοεμβρίου η επιστροφή του Πελεκάνου στη δράση
Στα μέσα Νοεμβρίου θα επιστρέψει τελικά στην ενεργό δράση ο Μιχάλης Πελεκάνος, καθώς έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Εν τω μεταξύ, εκδόθηκε το δελτίο του Κεϊλίν Λούκας, ο οποίος μπορεί πλέον να αγωνιστεί και στην Α1.
Στα μέσα Νοεμβρίου θα επιστρέψει τελικά στην ενεργό δράση ο Μιχάλης Πελεκάνος, καθώς έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, αποδείχθηκε ότι ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Ο Έλληνας φόργουορντ είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά τότε είχε εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ ότι θα επιστρέψει στην δράση σε περίπου δύο εβδομάδες. Εντέλει και λόγω επιπλοκών στην αποθεραπεία, ο Πελεκάνος θα μείνει εκτός γηπέδων μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Έβγαλε δελτίο ο Λούκας
Εν τω μεταξύ, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Α1 με τον Ολυμπιακό έχει πλέον ο Κεϊλίν Λούκας. Το δελτίο του Αμερικανού γκαρντ εκδόθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και θα είναι διαθέσιμος στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με το Μαρούσι στο ΣΕΦ (12:30) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Λούκας ταλαιπωρείτο μέχρι πρότινος από τραυματισμό (πιθανώς να επιστρέψει στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την Ευρωλίγκα την Πέμπτη) και η καθυστέρηση στην κατάθεση του συμβολαίου του στον ΕΣΑΚΕ υπήρξε πιθανότατα για να μη χάσουν οι Ερυθρόλευκοι μία από τις αλλαγές ξένων που δικαιούνται στη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)