«Τσιτσαρίτο» πενταετίας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μεξικανός επιθετικός, Χαβιέρ Ερνάντες, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «μπέμπηδες» ανανεώνοντας πλέον τη συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 23χρονος άσος, ο οποίος από τον Ιούλιο του 2010 έως σήμερα έχει σημειώσει 23 γκολ σε 55 συμμετοχές, έβαλε μελάνι σε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν 2015-16.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθλητικό με 76-67 για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και οι «ερυθρόλευκες» πλέον στρέφονται στο σπουδαίο ματς με την Εστουντιάντες για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.