
Ενέργειες της «Bwin» για την απόκτηση άδειας λειτουργίας στην Ελλάδα
Ενέργειες της «Bwin» για την απόκτηση άδειας λειτουργίας στην Ελλάδα
Στην απόκτηση επίσημης άδειας λειτουργίας στην Ελλάδα στοχεύει η εταιρεία στοιχηματισμού «Bwin», καθώς έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, εν όψει των κυοφορούμενων αλλαγών στο νομικό καθεστώς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία bwin.party, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της με επιστολή της, πρόσφατα στο Υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε να της γνωστοποιηθεί το νομικό πλαίσιο που καθορίζει τις τυπικές προϋποθέσεις, προκειμένου στη συνέχεια να εκδηλώσει αμέσως και οικειοθελώς την υποβολής της εταιρείας στο αντίστοιχο φορολογικό καθεστώς, ώστε να αποκτήσει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442