Σώα εντοπίστηκε η απαχθείσα κατσίκα-μασκότ της ελβετικής ακροδεξιάς
Το ακροδεξιό Κόμμα του Ελβετικού Λαού (SVP) ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε σώα η μασκότ του, η κατσίκα Ζότελ που είχε εξαφανιστεί το Σαββατοκύριακο. Ο Ζότελ και η φίλη του κατσίκα Μίμο βρέθηκαν δεμένοι σε ένα δέντρο στην περιοχή Ζυρίχης-Βίτικον. Τα ζώα ήταν βαμμένα με μαύρη μπογιά. Την ευθύνη για την απαγωγή ανέλαβαν μέλη της ομάδας Αντιφασιστική Δράση.
Το ακροδεξιό Κόμμα του Ελβετικού Λαού (SVP) ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε σώα η μασκότ του, η κατσίκα Ζότελ που είχε εξαφανιστεί το Σαββατοκύριακο. Ο Ζότελ και η φίλη του κατσίκα Μίμο βρέθηκαν δεμένοι σε ένα δέντρο στην περιοχή Ζυρίχης-Βίτικον.
Τα ζώα ήταν βαμμένα με μαύρη μπογιά.
Την ευθύνη για την απαγωγή ανέλαβαν μέλη της ομάδας Αντιφασιστική Δράση.
Τα ζώα επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους, τον βουλευτή του κόμματος Έρνστ Σίμπιλι.
«Αυτή τη στιγμή ο Ζότελ και η φίλη του Μίμο βρίσκονται ελαφρώς σε σοκ, αλλά είναι κυρίως εξαντλημένοι και πιθανώς χαρούμενοι που γύρισαν σπίτι» δήλωσε ο βουλευτής.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.